Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - جيراني که خودش را مولف و پايه گذار هفت مي‌داند بواسطه نفوذي که بر مديران مياني سازمان دارد تلاش مي‌کند، برنامه هفت براي هميشه تعطيل شود.
سرويس فرهنگ و هنر مشرق - مهدي کرم‌پور از نيمه مردادماه به عنوان سکاندار برنامه هفت معرفي شد. آنهم در شرايطي که کرم‌پور خارج از ايران به سر مي‌برد و با اعلام‌هاي نيمه رسمي به عنوان مجري برنامه هفت معرفي شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرم‌پور به ايران بازگشت و بدون آنکه با مديران سيما ملاقات کند قرارهاي اوليه را با تهيه کننده برنامه سعيد پرويني در ميان گذاشت، اما مثل افخمي با مديران سيما ملاقاتي نداشت. در حاليکه طبق اعلام‌هاي غير رسمي قرار بود از نيمه نخست مهرماه اين برنامه را روي آنتن ببرد، با خروج سعيد پرويني از ايران و سفرش به لبنان، ناگهان در همان روز يعني بيست و هفت شهريور ماه، مرتضي ميرباقري معاون سيماي رسانه ملي در حاشيه بازديد از پشت صحنه سريال «هاتف» درباره موضوعات مختلفي با خبرنگاران صحبت کرد و در پاسخ به پرسشي درباره برنامه «هفت» به مهر گفت:
در سياستگذاري ما نسبت به ساخت اين برنامه هاي سينمايي، ممکن است برنامه اي سينمايي در شبکه هاي ديگر پخش شود. چراکه اگر اين برنامه ها با نقشه سازمان صداوسيما نسبت به برنامه هاي سينمايي هماهنگ نباشد، حذف خواهد شد، همانطور که برنامه قديم «هفت» نيز با نقشه جديد ما انطباق نداشت.

ميرباقري درباره تيم سياستگذاري سازمان که برنامه هاي سينمايي را بررسي مي‌کند، توضيح داد: سرپرستي اين تيم را ناصر کريمان مديرگروه اجتماعي شبکه سه برعهده دارد و بعد از دهه اول محرم درباره برنامه «هفت» به نتيجه‌گيري خواهيم رسيد. معاون سيما با اشاره به اسامي مطرح شده براي توليد و اجراي برنامه «هفت» اظهار کرد:
هر اسمي که به عنوان کانديدا مطرح مي شود صددرصد حذف خواهد شد. وي در پاسخ به پرسشي درباره مهدي کرم پور که به عنوان يکي از گزينه ها مطرح شده بود گفت: مهدي کرم پور حذف مي شود چرا که اگر کسي به کار تيمي وارد نباشد قواعد کار تيمي را برهم مي زند.
اين خبر در شرايطي اعلام شد که کرم‌پور از تمام قرار و مدارهاي اوليه تهيه کننده و مديران سيما بي‌اطلاع است و در مورد حضورش در برنامه هفت حاضر به هيچ اظهار نظري نيست. ناگهان اظهارنظر معاون سيما در واپسين روزهاي شهريور، شروع دوره جديد برنامه را به تعويق مي‌اندازد و دوباره گزينه‌هايي مثل اکبر نبوي ، رسول صدرعاملي، محمدرضا شهيدي‌فر و فرزاد حسني مطرح مي‌شود. معاونت سيما در اظهاراتشان به اين موضوع اشاره مي‌کند که مهدي کرم‌پور به کار تيمي وارد نبود و قواعد کار تيمي را بر هم مي‌زند. سايت سينمايي روزان در مقابل اين اظهار نظر پرسش جنجالي عجيبي را در مقابل معاونت سيما قرار مي‌دهد. سينما روزان نوشت: چگونه مي‌شود کارگردان بود و 5 فيلم در سينما و دو سريال و چندين تله فيلم هم براي تلويزيون ساخت اما به کار تيمي وارد نبود؟؟ پس بعيد است مشکل کرم‌پور کار تيمي باشد .
روزنامه جوان در واکنش به حذف‌هاي پياپي مجريان هفت نوشت:
همه مي‌دانند که سلسله مراتب سازماني ايجاب مي‌کند که مسائل سازمان در درون آن حل شود، مثلاً اگر مقام بالاتر نظري متفاوت با مسئولان زيرمجموعه خود دارد در جلسات دروني حل و فصل نمايد يا در نهايت تصميم خود را ابلاغ کند اما وقتي تصميمي از سوي مقام بالاتر با عصبانيت! رسانه‌اي مي‌شود، احتمالاً حاکي از آن است که جناب معاون از جاري کردن تصميم خود در زيرمجموعه ناتوان است! پس اين ماجرا احتمال اختلافات جدي‌اي را بين مديران سازمان درباره نحوه اجراي سري جديد «هفت» تقويت مي‌کند.
روزنامه جوان اين مسئله را به صورت کلي مطرح کرد اما آنچه در سازمان صدا و سيما مي‌گذرد ديگر بر اهالي رسانه پوشيده نيست و کاملا مشخص است که سليقه متناقض مديران مياني، موجب شده سرنوشت يک برنامه سينمايي اثر گذار همچنان در ابهام باشد.
تيم رحمان سيفي آزاد که در واقع اجرا کننده تصميمات فريدون جيراني است از نيمه تابستان، زمانيکه خبر حضور کرم‌پور در برنامه هفت منتشر شد، تلاش مي‌کند که با استفاده از نفوذي که در سازمان دارند، مانع حضور کرم‌پور در برنامه هفت شوند. جيراني يکي از مخالفان جدي کرم‌پور در برنامه هفت است و بواسطه مديري که فيلم «ماجان» را هم اکنون روي پرده دارد، تمام تلاش خود را به کار بست که مانع حضور کرم‌پور در برنامه هفت شوند.

جيراني مخالف حضور کرم‌پور و هر مجري ديگري است و استدلال‌هاي خود را در مخالفت با کرم‌پور در اختيار سيفي آزاد مي‌گذارد و سيفي آزاد با اهرم مديريتي «.ر.پ» مانع حضور کرم‌پور در برنامه هفت شد. گزينه مطلوب «.ر.پ» اکبر نبوي است و از اين گزينه به صورت جدي حمايت مي‌کند. اما برنده اين کارشکني جيراني است که مي‌خواهد برنامه‌اي که مولفش بوده در تلويزيون تعطيل شود.
از سوي ديگر ناصر کريمان، مدير گروه اجتماعي شبکه سوم سيما سال‌ها تلاش مي‌کند فرزاد حسني روي کرسي برنامه هفت بنشيند و در رفتن جيراني، افخمي و گبرلو نقش بسزايي داشته است. با وجود مخالفت فراوان برخي مديران مياني ديگر با فرزاد حسني، کريمان گوشه چشمي به محمدرضا شهيدي فر دارد.

از سوي ديگر معاونت سيما که در روز سفر سعيد پرويني به لبنان، خبر حذف کرم‌پور را اعلام مي‌کند علاقه وافري به رسول صدر عاملي و محمدرضا شهيدي فر دارد. به اين ترتيب اگر ناصر کريمان موفق نشود فرزاد حسني را به عنوان مجري برنامه هفت تثبيت کند، در تصميمي مشترک به احتمال قريب به يقين ،سکان برنامه هفت را به محمدرضا شهيدي‌فر خواهند سپرد.
اين تشريح از وضعيت مديريت جزيره‌اي در سازمان صدا و سيماست که هر کس از گزينه خودش حمايت مي‌کند و مي‌توان به سادگي فهميد افخمي در دو سالي که سکاندار اين برنامه بود به سختي توانست با اين «سليقه جزيره‌اي» کنار بيايد. مديرگروه اجتماعي شبکه سوم سيما دوسال پياپي تلاش کرد، انتظار کشيد تا فرصتي فراهم شود و افخمي به سرنوشت گبرلو و جيراني دچار شود. از سوي ديگر جيراني که خودش را مولف و پايه گذار هفت مي‌داند بواسطه نفوذي که بر مديران مياني سازمان دارد تلاش مي‌کند، برنامه هفت براي هميشه تعطيل شود و از سوي ديگر معاونت سيما تلاش مي‌کند مجريان خنثي روي صندلي برنامه هفت بنشيند تا مديران سياسي دولتي از بابت برنامه هفت هيچ نگراني خاصي نداشته باشند. به اين ترتيب مي‌توان نتيجه گرفت، مجري با انگيزه و آگاهي که بتواند روي جريان اصلي سينماي ايران تاثير جدي بگذارد، مسئله مديران سيما در برنامه هفت نيست.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۸۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد

به گزارش حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ماموستا عبدالسلام محمدی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان دهگلان که با حضور مردم متدین این شهرستان برگزار شد، به تفسیر آيه ۷۷ سوره مبارکه قصص پرداخت و گفت: خداوند متعال در چندین آيه قرآن کریم در مورد شخصیت قارون به عنوان فردی ثروتمند، جاه طلب و بخیل یاد می کند که در زمان حضرت موسی علیه السلام وطبق چندین روایت از اقوام و نزدیکان این پیامبر الهی بوده (وَابْتَغِ فِيمَا آتَاكَ اللَّهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ ۖ وَلَا تَنسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا ۖ وَأَحْسِن كَمَا أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَيْكَ ۖ وَلَا تَبْغِ الْفَسَادَ فِي الْأَرْضِ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ) و در آنچه خداوند به تو داده است [اصلاح ] سراى آخرت را بجوى و بهره ات از دنيا را [نيز] فراموش مكن و چنان كه خداوند به تو نيكى كرده است نيكى كن و در زمين در پى فساد مباش. كه خداوند فساد پيشگان را دوست نمى دارد.

وی تصریح کرد: این آیه چندین پیام بسیار مهم وارزشمند را می رساند: علم، ثروت، جایگاه اجتماعی و مسئولیت در راه خدمت به مردم و ذخیره برای قیامت باشد،  استفاده صحیح از نعمت های الهی، نیکی کردن به دیگران همچانکه خداوند به ما نیکی نموده، سعی کنیم عامل و مسبب فساد و تباهی در سرزمین نباشیم.

امام جمعه دهگلان عنوان کرد: اصول و پایه تمدن اسلامی را می توان در چهار مقوله انجام عمل صالح در جهت سعادت آخرت، عمارت و آبادانی دنیا، خدمت صادقانه به مردم و مبارزه با فساد خلاصه کرد.

ماموستا محمدی در بخش دیگری از خطبه ها به مناسبت روز معلم اشاره و اظهار کرد: تعلیم و تربیت از اهداف مهم انبیای الهی بوده که در چندین جای قرآن به آن اشاره شده است.( یزکیهم و یعلمهم الکتاب والحکمه) ضمن تشکر و تقدیر از زحمات معلمین دلسوز که مروج فکر و اندیشه هستند باید به این مهم اشاره کرد که مدارس ما در باب آموزش خوب عمل کرده و شاهد آن وجود نخبگان و دانش آموزان زیرک در المپیاد های علمی است اما در زمینه پرورش و تربیت ضعف بسیاری وجود دارد که مستلزم همکاری معلمین و والدین دانش آموزان و برنامه خوب در باب فرهنگی است.

امام جمعه دهگلان افزود: تسلیم شدن جوانان امروزی ما در مقابل نیرنگ دشمن، دوری از مراکز دینی، بیکاری، فقر، ضعف برنامه مدارس، مساجد، صداوسیما، تجمل گرایی از عوامل هجمه فرهنگی و جنگ رسانه‌ای دشمن در برنامه ریزی بلند مدت علیه جوانان و امت اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: بهره گرفتن از معلم و عالم دینی و شخصیت های متفکر و نیک اندیش در کارهای فرهنگی و تربیتی و مخصوصا در رسانه ها می تواند تأثیر بسیار مهمی داشته باشد، صدا و سیما به عنوان یکی از مهمترین سازمان ها و نهادهای فرهنگ‌ساز چه برنامه هایی در جهت ایجاد تمدن اسلامی و تقابل با هجمات دشمن داشته؟ روشنگری، گفتمان دینی، اطلاع رسانی صحیح، مطالبه گری، و بیان مشکلات مردم و پیگیری آنها توسط صدا وسیما می تواند در بهبود وضع موجود بسیار تأثیرگذار باشد.

امام جمعه دهگلان در پایان گفت: یکی از مطالبات مردم متدین این شهرستان از مدیر کل صدا و سیمای مرکز استان مشکل پوشش (HD) در شهرستان است که سال گذشته و در سفر ریاست سازمان صدا و سیما این طرح به اسم و ظاهری افتتاح شد اما عملا هیچ نوع تغییری ایجاد نشده است، امیدواریم مسئولین ما هر گاه در رسانه ها وعده و ایجاد توقع می کنند پیگیر وعده خود باشند که چه مقدار تحقق پیدا کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • شبکه خبر 2 هک شد؟! + فیلم و واکنش صداوسیما
  • صدا و سیما ادعای هک شبکه خبر۲ را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک رد کرد
  • صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • ویژه برنامه‌های شهادت امام جعفر صادق (ع) از شبکه قرآن
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند